Pergole rulouri copertine Baneasa

Pergole Rulouri Copertine Baneasa DMA DESIGN

Pergole rulouri copertine Baneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pergole rulouri copertine Baneasa: Pergole Rulouri Copertine Baneasa DMA DESIGN.

DMA DESIGN 0769 431 414

PERGOLE - COPERTINE - TERASE - PRELATE PVC

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

RULOURI TRANSPARENTE CU CAPSE SI BRIDE | CASETATE SAU NECASETATE

PRODUCTIE PUBLICITARA

DMA DESIGN va asigura toata gama de sisteme de umbrire a teraselor: copertine retractabile cu actionare mecanica (manivelea) sau electrica (cu telecomanda), folie transparenta inchideri terase, prelate pvc. Sistemele pot fi utilizate atat pentru proiecte comerciale: terase, cafenele, restaurante si hoteluri cat si pentru proiecte rezidentiale.

Copertine retractabile (cu brate) ideale pentru protectie impotriva razelor solare, ce permit reglarea unui unghi de inclinatie intre 0-90 grade. Aceste produse sunt fabricate din profile de aluminiu usoare dar in acelasi timp foarte rezistente.

copertine pergole baneasa bucuresti ilfov

Pergola este o copertina retractabila destinata spatiilor cu suprafete mari de acoperit (restaurant cafenele sau terase)acolo unde se doreste obtinerea unui confort maxim fara a perturba libera miscare sub aceasta.

Cu ajutorul pergolei, copertinei sau marchizei puteti beneficia vara de racoare si de umbra. Materialele folosite sunt rezistente in timp si nu se deterioreaza de la razele soarelui.

 

Acoperisul pentru terase retractabil reprezinta un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca este vorba de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, pergolele sau copertinele retractabile creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele.

Copertina retractabila este sistemul de acoperire practic si util pentru orice terasa exterioara pe care vrei sa o acoperi partial, la nevoie.

Copertinele va ofera oportunitatea de a imbina frumusetea si eleganta cu confortul in scopul de a tine soarele si ploaia la distanta. Ideale pentru umbrirea ferestrelor de dimensiuni medii.

Copertinele pentru terase permit aerului cald sa treaca prin tesatura fara a influenta spatiul de sub copertina. In plus, materialele nu sunt expuse riscului de decolorare datorita vopselei care contribuie la protectia lor.

Sistemul de acoperire prin copertine este confectionat dintr-un material dens, mult mai racoros decat plasticul, prin care nu patrund razele soarelui si care nu determina supraincalzirea suprafetei acoperite.

Fiecare client isi poate personaliza pergola, copertina, marchiza in functie de culoarea materialului, dimensiunile sau mecanismul de strangere (manual sau electric).

Servicii si Produse

Copertine terasa, copertine mobile cu caseta, copertine verticale balcon, copertine din inox si fier forjat, cu policabonat

Copertine retractabile, copertina cu brate, copertina 100f, copertina raula, copertine fixe

 • Copertina cu semicaseta sau caseta
 • Copertine independente
 • Copertine vela

Copertine cu brate laterale

 • O singura panta
 • Cu doua pante – Marchizolete
 • Cu bolta

Pergola terasa, pergole retractabile, pergola floper, pergola ballon, pergola gradina, pergole bioclimatica automata

 • Fara tensiune pe material
 • Material intins
 • Bioclimatic

Screen-uri exterioare / pereti de vant / marchize

 • Standard screen
 • Zipp screen
 • Screenuri cu blocatoare
 • Markisolette, Marchize mobile semirotunde, Marchize mobile 

Inchideri terase, foisoare, balcoane, baruri, restaurante, filigorii cu folie transparenta orice dimensiune

inchideri terase

 • rulouri cu folie transparenta cu caseta si ghidaje, rulouri transparente incasetate, rulouri transparente necasetate

Prelate PVC

 

Producem si confectionam prelate PVC de mici si mari dimensiuni, materialul fiind o tesatura de mare rezistenta din poliester dublu acoperita cu PVC si tratata impotriva razelor UV cu rezistenta mare la rupere si tractiune.

 

prelate pvc

modele prelate

prelate soare culori