Pergole rulouri copertine Predeal

Pergole, Rulouri, Copertine Predeal - AMBISUN

Pergole rulouri copertine Predeal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pergole rulouri copertine Predeal: Pergole, Rulouri, Copertine Predeal - AMBISUN.

AMBISUN - 0742.624.786

INCHIDERI TERASE - FOISOARE - BALCOANE CU FOLIE TRANSPARENTA

COPERTINE - PERGOLE RETRACTABILE

PERGOLE RETRACTABILE SUPREME | PERGOLE BIOCLIMATICE AVANGARDE

SISTEME DE INCHIDERE TERASA CU STICLA SECURIZATA

Inchiderile de terase sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba o terasa deschisa total vara si iarna perfect inchisa. Este un sistem ideal pentru acoperirea suprafetelor verticale.

inchideri terase sticla securitaza iasi.jpg

Necesitatea teraselor de a fi protejate la intemperii si folosirea cat mai mult timp in decursul anului a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de protectie. Sunt folosite in special la protectia teraselor, balcoanelor, spatiilor deschise la intemperi.

Aceste sisteme de inchidere sunt fabricate dintr-un plastic transparent gros de 0.8 mm si este rezistent la ploaie, vant puternic si zapada.

Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire in functie de particularitatile spatiului.

Folia transparenta de tip Cristal, aceasta folie se foloseste in general pentru inchiderea teraselor/foisoarelor sau balcoanelor. Acest accesoriu este esential pentru protectia terasei pe timp de vara, iarna sau toamna. Aceasta folie este recomandata sa se foloseasca pentru inchideri cu capse si bride/ rulou de folie cu rulare pe tambur sau folie incasetata in ghidaje de aluminiu.

Ruloul transparent este compus din axul pe care se ruleaza folia transparenta cunoscuta si sub denumirea de folie cristal, actionat de mecanism cu manivela, suporti de prindere si contragreutate in partea de jos - ancorata cu 2 carlige.

Avantajele foliei pentru terase tip cristal:

  • Protejeaza impotriva intemperiilor (vant, ploaie sau zapada)
  • Usor de manevrat si de depozitat
  • Design futurist pentru terasa/foisor sau balcon
  • Folia transparenta se recomanda sa fie prelucrata prin aparatura de inalta frecventa (CIF), pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care aceasta folie pentru inchideri de terase o ofera. Folia cristal poate sa fie folosita cu succes ca pereti antivant.

inchideri-terase-folie-transparenta neamt