Pergole rulouri copertine Deva

Inchideri Terase Sticla Folie - Pergole - Copertine - Solutii Umbrire SRL

Pergole rulouri copertine Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pergole rulouri copertine Deva: Inchideri Terase Sticla Folie - Pergole - Copertine - Solutii Umbrire SRL.

Inchideri Terase Sticla Folie - Pergole - Copertine - Solutii Umbrire SRL

0747.068.036


Puncte de lucru

Nord - Cluj, Baciu, str. Ciocarliei, nr. 1. 

Vest – Timis, Timisoara, str. Tulcea, nr. 30 


Despre noi

Prosolar este lider in furnizarea de tehnologii de umbrire si inchidere a spatiilor de tip terasa, balcon, foisor, cu experienta de peste 15 ani in domeniu. Produsele noastre fac fata celor mai exigente cerinte de calitate, durabilitate si siguranta in exploatare, acestea fiind punctele noaste forte. Echipa de specialisti Prosolar va sta la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii, de la alegerea solutiei optime de umbrire, planificarea modelului, pana la instalarea si mentenanta post garantie. 

fotojet_1200

Suntem un partener de incredere, iar scopul principal al companiei noastre este confortul clientilor si anume, asigurarea solutiilor de umbrire calitative cu comoditate maxima de actionare, limitate doar de bugetul alocat.


Produse

Folie transparenta

  • Capse si bride
  • Rulou transparent

Pergola

  • Pergola textila
  • Pergola bioclimatica
  • Pergola floper

Sticla securizata

  • Nuda
  • Tomei 
  • Ghilotina

Folie transparenta

Pentru a vă bucura de terasa dumneavoastră indiferent de anotimp, închiderea teraselor și a foișoarelor cu folie transparentă este cea mai practică soluție. Puteți alege dintre mai multe modele, începând de la variantele mai economice, de tip capse și bride, pană la rulouri simple sau casetate. Aceste folii sunt concepute pentru a vă proteja terasa de intemperii prin intermediul foliei transparente din PVC Crystal tratată cu UV, având o grosime de 0,8 mm.

fotojet_1_1200_17

Capse si Bride

Folia transparentă cu capse și bride, este varianta cea mai populară când vine vorba de închiderea teraselor sau a foișoarelor. Este cea mai accesibilă soluție de umbrire, fiind extrem de eficientă și rezistentă la intemperii la un preț avantajos. Acest model se poate monta doar pe structură din lemn, avantajul acestora este că se pot realiza în orice formă se dorește, pentru a acoperi golurile în totalitate. Având un sistem simplu care este prevăzut cu capse ovale și cu bride care se rotesc, cu ajutorul cărora folia se fixează.

Rulou Transparent

Rulourile transparente sunt de 2 feluri, simple sau casetate. Au o cerere foarte mare în special în rândul restaurantelor, cafenelelor, pentru protejarea clienților, dar nu în ultimul rând, pentru închiderea foișoarelor sau teraselor dumneavoastră. Aceste produse sunt mai complex gândite întrucât pereții de vânt se rulează în sus sau jos cu foarte mare ușurința, se poate opta pentru varianta manuală, cu manivelă, dar și cu posibilitate de motorizare cu întrerupător sau telecomandă.


 STICLA SECURIZATA

Bucură-te de terasa ta, indiferent de anotimp cu sistemele de închidere terase cu sticlă. Aceste sisteme îmbunătățesc aspectul teraselor, balcoanelor și le pun în valoare, indiferent de design-ul pe care îl alegeți. Vă oferim soluții care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență, confort și siguranță.

fotojet_2_1200

  Nuda

Datorită flexibilității și modului facil de pliere vă dă posibilitatea deschiderii complete a pereților de sticlă.
Sistemul se distinge de alte soluții prin caracteristicile tehnice care vă garantează siguranță în explodare și o durată de viață mult peste medie: prinderea mecanică a sticlei, role superioare duble, garniturile, periile și capacele de etanșare dintre sticle, tocul superior este prevăzut cu profil de compensare, fapt ce permite reglajul fin al panourilor,  în cazul diferențelor de înălțime, iar profilul inferior poate fi montat în varianta suprapusă sau îngropată.

Tomei

Tomei este sistemul nostru culisant cu sticlă securizata recomandat pentru închiderea teraselor, balcoanelor sau a pergolelor.
Modul facil de acționare și instalare, lățimea maximă a panourilor și faptul că deschiderile se pot configura în mod particular, fac ca acest sistem să se preteze pentru închiderea oricărui spațiu. Sistemul se distinge de alte soluții prin caracteristicile tehnice care vă garantează siguranța în explodare și o durată de viață peste medie. Șinele de culisare sunt disponibile pentru 3,4,5 si 6 cai de rulare.

Ghilotina

Panourile mobile care alcătuiesc sistemul de închidere pot fi strânse la baza acestuia – el devine, astfel, o balustradă ce oferă un plus de siguranță spațiului protejat. Mișcarea panourilor de sticlă poate fi controlată cu ajutorul unui sistem cu telecomandă, de cea mai bună calitate.
Mișcarea panourilor mobile de sticlă este silențioasă, acestea din urmă putând fi oprite la înălțimea dorită. Pereții de sticlă sunt creați pentru a rezista vântului puternic și impacturilor.


Pergola

 Este un sistem modern de umbrire 100 %, apărut din nevoia de a umbri un spațiu exterior sau de a crea un colț de relaxare. Folosit în general pentru umbrirea teraselor, acestea au proprietăți speciale de rezistență 100% împotriva razelor UV, în funcție de model au rezistență la vânt de până la 80-100 km/h. Acestea pot avea diferite forme, putând fi clasificate după modul de acționare (manual sau automat), materialele textile din care sunt fabricate și structura folosită.

fotojet_3_1200Pergola Textila

Pergola textilă retractabilă este folosită în special vara pentru umbrire ,însă, are rezistență la ploaie și vânt. Conține material tip fald simplu sau dublu și profile rectangulare sau rotunjite de aluminiu, este destinată protecției teraselor de mari dimensiuni, spațiilor rezidențiale și teraselor. Acționarea pergolei poate fi manuală cu șnur, motorizarea nu este recomandată. 

Pergola bioclimatica

Pergolele bioclimatice sunt destinate protecției solare, fiind și soluția ideală de acoperire a teraselor, protejând și spațiul închis împotriva ploii sau zăpezii. Sunt fabricate din lamele din aluminiu care pot fi ajustate în diverse unghiuri, astfel încât acoperișul să fie închis sau deschis în proporția dorită, menținând temperatura optimă în spațiul dorit. Acționarea este motorizata prin întrerupător sau telecomandă.


Pergola Floper

Pergola Flopper este destinată protecției solare, totodată protejând spațiul închis împotriva ploii sau zăpezii. Acoperișul oferă posibilitatea de ventilare prin simplă pliere a panourilor parțial sau total. Este prevăzută cu jgheab de colectare a apei și distribuirea ei prin stâlpii laterali. Acționarea pergolei este electrică prin telecomandă. Opțional acoperișul poate fi prevăzut cu sistem de iluminat tip led.